Campingplads Sønderjylland

Campingplads i Sønderjylland

med familien mellem skov og vand

Kom på camping på en lille, idyllisk campingplads i Sønderborg lige ud til Augustenborg Fjord, placeret mellem skov og bare fem kilometer til centrum. Madeskov Camping er for familier, der ønsker ro, hygge og frihed for både børn og voksne.

Campingplads i Sønderjylland
Campingplads i Sønderjylland hvor børnene kan løbe frit

Lad børnene løbe på en tryg campingplads

Der findes ikke noget bedre for de små og større børn at føle sig fri til at lege og løbe, hvor og når de vil. På vores campingplads kan I trygt sætte ungerne fri til at udforske området og møde nye venner, de kan spille fodbold og fiske sammen med.

Vi lægger stor vægt på, at camping skal være for alle, og derfor har vi også faciliteter og aktiviteter, der passer de fleste.

Nyd roen og fælleskabet, der opstår på camping

Både ro og fælleskab er eftertragtet på en campingplads, når pløkkerne er slået i forteltet og kaffen er brygget og klar enten til en kop i teltet eller medbragt på picnic i skoven.

Madeskov Camping giver jer rammerne for at koble af og nyde hinandens selskab og også møde andre campister eksempelvis rundt om pladsens fælles grill eller TV-stue. Når der skal kobles på igen, kan I gøre brug af vores gratis WI-FI, så I kan følge med i omverden uden at forlade den afslappende campingplads.

Vi har 83 pladser til camping, og der er også en plads til jer i jeres ferietid.

Nyd roen og fælleskabet, der opstår på campingladsen i Sønderjylland
Besøg os på campingpladsen i Sønderborg

Besøg os på camping i Sønderborg

Spænd campingvognen bag bilen, og sæt kursen mod Madeskov Camping i Sønderborg. Her har vi skvulpende bølger på vandet og grønt i trækronerne.

Tag hunden med en tur i hundeskoven. Giv ungerne en ekstra oplevelse med en tur i science parken Universe, som lægger tæt på. Opdag friheden i camping på en campingplads, hvor der er brede vidder og mange muligheder. Vi glæder os til at se jer.

Følg os på Facebook

Madeskov Camping logo

Madeskov Camping ApS

Madeskov 9, 6400 Sønderborg
info@madeskovcamping.dk
Tlf: +45 74 42 13 93
CVR nr. 37607975