Campinghytter

Campinghytter i fredfulde omgivelser i Sønderborg

En overnatning eller flere i en lille og hyggelig hytte er et hit for både store og små. På Madeskov Camping kan hele familien komme på en kort eller lang ferie i en af vores campinghytter. I bestemmer selv, hvor mange overnatninger I vil have i en af vores campinghytter. Vi har rammerne for en alletiders hytteferie.

Er I ikke lige til telt eller campingvogn, men vil I stadig gerne nyde den helt særlige atmosfære, der findes på en campingplads, så er vores hytter på Madeskov Camping en oplagt mulighed. Her er I tæt på vand, skov og by, og både hunde og vandhunde er velkomne.

Tag på hytteferie i fredfulde omgivelser i Sønderborg
Hytter med alt I skal bruge

Campinghytter med alt I skal bruge

En seng til alle, borde og stole, varme, vand og strøm, terrasse og plads til leg. Vores campinghytter byder på alt, I har brug for for at få en fantastisk hytteferie, som I sent vil glemme.

De små campinghytter har hems, som børnene for det meste har førstevalgt, når der skal fordeles sengepladser, og udenfor træhytten er der anlagt en træterrasse med borde og stole, så I kan nyde udelivet, som det jo mest af alt gælder om, på en hytteferie i det grønne.

Campinghytter tæt på det meste – nå det hele på et par dage

Uanset om I har lyst til en hytteferie, der varer en hel uge eller blot et par dage, kan I sagtens nå, alt det i gerne vil. Fra vores campinghytter er der ikke langt til skovture, fisketure, kanoture, svømmeture og byture.

Er vejret mest til indendørsforlystelser, har vi en TV-stue på pladsen og kort afstand til biografen og svømmehallen i Sønderborg.

Kom på ferie i campinghytter hos Madeskov Camping i Sønderborg. Her er vi som en lille familie, der passer på hinanden og nyder et godt selskab.

En central hytteferie – nå det hele på et par dage

Følg os på Facebook

Madeskov Camping logo

Madeskov Camping ApS

Madeskov 9, 6400 Sønderborg
info@madeskovcamping.dk
Tlf: +45 74 42 13 93
CVR nr. 37607975